tisdag 26 augusti 2014

NY MATTA - TELL ME MORE



Så har jag hittat den till slut. 

När jag väl bestämt mig för mattan som jag tyckte först funnits överallt inte fanns någonstans. 




Hej där!

Idag kan jag tipsa om ytterligare en inredningspärla längs med västkusten. Dagens pärla ligger inte så långt ifrån gårdagens tips ca 20 min med bil mellan ställena. 

Dagens tips är TVÅ FRÖKNAR. En supermysig affär som varje dag har dagens fika som man kan inta i deras trädgård eller i glasverandan. 

Det var i denna lilla pärla jag hittade mattan som jag letat efter ett tag. I verkligheten är den matt ljus gråblå ton. Superfin! På bilden ser den nästan mörkgrå ut, vilket den inte är i verkligheten. 

K.R.A.M

SPRUDLA



Hej där!
Då var första dagen på veckan till ända. 

Jag vill passa på att tipsa om en inredningsbutik i Ljungkile. Butiken heter Sprudla och är värd ett besök om du åker förbi. Själv var jag där nyligen för första gången. Tyvärr glömde jag helt att ta foton men stället är jättemysigt med ett caf'e vägg i vägg. 


I den rosa påsen fick en bricka som jag spanat på ett tag följa med hem. Brickan är ganska känd i detta laget och kommer från TineK.

Ha det  gott!

K.R.A.M

söndag 24 augusti 2014

HÖSTPLANTERING




Hösten är här!




Efter en fantastik semester med toppen väder  vände det väldigt fort och blev höst. Det regnar och regnar, åskar och regnar om vartannat och värmen bara försvann.

Ja, inget att göra åt helt enkelt så det är lika bra att göra det som hör hösten till.



Så idag har jag varit i blomsteraffären och handlat höstblommor. Både till ute och inne. Jag brukar vara sådär tråkigt och bara handla vita och gröna blommor, så jag blev lite förvånad över mig själv när dagens inköp gick i lila, rosa och orange. 




Såhär blev inomhusarrangemangen som skall pigga upp mig i tvättstugan. Än så länge är jag inte mogen att ha såhär färgglada arrangemang i övriga huset men i tvättstugan känns det liksom lagom vågligt.

K.R.A.M