söndag 21 september 2014

LETAR EFTER DEN NYA FÄRGPALETTEN

Hej på Er,

Hoppas Ni haft en mysig helg. Idag har jag funderat över vilken färgpalett vårt sovrum skall få. En makover är pågång och jag har inte tröttnat på färgen som vi haft men det är så slitet nu efter alla år så det behövs helt enkelt en makeover i rummet. 

Men vad svårt jag har för att bestämma vilken färg jag skall byta till. Vill ju inte vara så tråkig att jag tar beige igen. Funderar på en matt gråblå ton. Så idag har jag farit runt här hemma efter saker som har samma färgpalett som jag tror mig vilja ha. Placerat sakerna i sovrummet (som nu är tomt på saker) . Suttit mitt i rummet och tittat på sakerna, på ljuset, på sakerna igen, druckit lite kaffe, funderat, googlat efter inspiration, så har jag hållit på hela dagen 

MEN

vad svårt.....

....  jag var inte riktigt beredd på att vi skulle börja med renoveringen just idag men när mannen får ett ryck är det bara att hänga på. Så nu måste jag fatta ett snabbt beslut, vilket inte riktigt är min grej. Men jag övar på det dagligen  och jag är mycket bättre på det nu än förr så det skall nog gå även denna gång. 

Há det så gott!

K.R.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!