måndag 21 oktober 2013

IKEAS NYA LAMPA - FINARE I VERKLIGHETEN ÄN PÅ BILDGodmorgon!

Äntligen måndag igen. En ny vecka där jag hoppas få klart en del jobb som skall avrapporteras för att sedan få en lagom arbetsmängd igen. 

Idag visar jag en glimt av vårt nytillskott i lampväg. Det är Ikeas nya golvlampa i serien Ranarp som har fått flytta hem till oss. Jag har sett lampan på nätet innan men faktum är att jag tycker den är mycket snyggare i verkligheten. Vägglamporna var mycket mindre och sötare än vad jag hade förväntat mig men de hade redan tagit slut när jag var på Ikea häromdagen. 
Och till Er som läste gårdagens inlägg och undrar var vi hamnade på söndagsmiddag när barnen får bestämma ställe så blev det Joe Farelli. (En pizza och hamburger restaurang på Avenyn i Göteborg).  Barnen favvoställe när det gäller bästa hamburgare. Själv tog jag en vedugnsbakad pizza med scampi och musslor. Mums!


Nu måste jag rusa till jobbet. Há en bra dag!

KRAM

4 kommentarer:

 1. HVOR er det fint :-) Jeg er også HELT vild med lampen, og var i Ikea i går for at købe væglampen, men den var desværre udsolgt og kommer først igen til januar. Øv, øv, øv. Men glæder mig til de igen er i butikken, for jeg synes virkelig at det er en fin lampe til en helt vild god pris :-)
  Kh
  Jeanette

  SvaraRadera
 2. Glemte lige at skrive, at det var EFTER JEG HAVDE SET DEN PÅ DIN BLOG :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra att du fått tips från min blogg. Javisst är lampan fin men vad tråkigt att vägglampan inte kommer in förrän i januari. På mitt närmaste Ikea vet de inte ens när den kommer in igen :(

   Radera
 3. Vilken fin lampa. Funderar på en till mitt skrivbord. Trevlig helg! / Stina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!