söndag 11 augusti 2013

EN PERGOLA ........... är utomhusprojektet vi arbetat med de senaste dagarna. Hej på Er!

De senaste dagarna har vi verkligen legat i här hemma . Efter alla fina dagar på semester hade arbetslusten kommit tillbaka. 

Vi har en plats i trädgården som stått lite ofärdig i några år.  Vi har skissat på många olika idéer genom åren men den sista tiden har vi återkommit till en pergola.


Så nu är den här vår pergola och just nu vill jag inte tänka på allt målningsarbete som återstår till insynsskyddet som skall upp på sidorna utan bara njuta av att vi äntligen fått det nästan klart.

Så igår skålade vi in den, mannen, jag och yngsta dottern ;),
Há en härlig söndag!

KRAM

6 kommentarer:

 1. Vad lustigt! Första gången jag är inne hos dig och mitt senaste inlägg handlar också om vår efterlängtade pergola. Kommer absolut hit in igen!

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen lustigt! Ser att Ni också har ribborna kvar. Jag känner mig inte alls sugen på att stå och måla alla ribbor så vi får se när vi avslutar projektet :).
   Kul att du vill titta in hos mig igen!

   KRAM

   Radera
 2. Vad härligt med en pergola =) Ser fram emot resultatet.
  Ha en toppen dag. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar. Ja, det är verkligen mysigt med en pergola. Vår söta grannkille på 6 år cyklade förbi och undrade om det verkligen skulle regna in i det där vi hade byggt :)

   KRAM

   Radera
 3. Va mysigt ned en pergola :) Ser ut att bli jättefint. Får lägga till dej på bloglovin så jag får se färdiga resultatet sen.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vi hoppas det blir bra när allt blir klart. Än så länge är vi nöjda att vi kommit såhär långt. Kul att du vill följa mig!

   KRAM

   Radera

Tack för din kommentar!