onsdag 29 juli 2015

SMORE´Si. en. annan. tid. för. längesedan.


ja, så känns det just nu...

Att det var väldigt väldigt längesedan vi tog badbåten ut till en klippa och grillade Smore´s

menbilderna är faktiskt tagna denna sommar för bara några veckorsedan. Känns svårt att tro med tanke på det ösregn som faller ner på utsidan av mina fönster idag. Dock är hoppet det sista som överger oss så idag gör vi en långtidspackning och drar till Huset på landet och sedan blir det båt. I regn och skur eller sol, vi får se. Både SMHI och YR skriver olika hela tiden så nu orkar vi inte bry oss längre. Men först alltså lite sista fix med den påbörjade renoveringen i den lilla lilla stugan.

Och så var det Smorés. 

Om Ni inte har testat det så gör det! 
De skall ätas på eftermiddagen på en solig strand eller klippa, då tycker vi de är som godast. När suget kommer i magen efter något gott och kroppen är sådär lagom rödbrun och salt efter dagens solbad. Då grillar vi marshmallows och klämmer det lagom sega vitfluffet mellan två kex och en chokladbit. Det är så sött så kroppen får en riktig sockerchock direkt :).

Nu skall jag sätta mig i en fullpackad bil för att åka till brädgården och handla lite fix, fog och några brädor till den lilla lilla stugan.

K.R.A.M

1 kommentar:

  1. Det lät ju supergott! Vi får hoppas på lite värme nu. Kram Stina

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!