onsdag 27 juni 2012

PERSONLIG INREDNING!Sköna hem hade ett reportage med en familj som hade köpt ett missionshus och renoverat det i en rå häftig stil för ett tag sedan. Bilderna har legat i min inspirationsmapp då stilen lockar mig och jag tycker om huset.


Vitt och ljust tillsammans med svart och trä. Det gillar jag! Jag gillar när det är som i detta huset lite annorlunda och som en granne sade till mig för några årsedan när jag höll på och tampades med en blandning till järnvitrol som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig " du tar ju aldrig den lätta vägen" och visst är det så. Jag kanske inte alltid tar den lättaste vägen men om man gör det så blir det ju heller inte den där personliga känslan som jag tycker är så viktig i inredningen. 

Härlig spiral trappa i lite "ruff" stil 

Lite lyxkänsla att krypa ner i ett badkar med tassar och kristall krona. Dock får jag lite rysningar när jag tänker på hur det känns om man kommer förnära kaktusen :).

Gillar du också huset kan det bli ditt då det nu är till salu. Bilderna ovan kommer ifrån sköna hem och Skandiamäklarna. Om du vill se mer hittar du huset här


Nu skall jag ut och njuta av de sista solstrålarna för  dagen då vi  har ännu en skön sommarkväll här!

Kram Milla 
2 kommentarer:

  1. de där bilderna har jag sparat med ...det är så fint !!

    Kram Pernilla på Piazzan

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!