söndag 24 juni 2012

UTFLYKT TILL LYR

Morgonregnet blåste förbi igår och vi gav oss ut på en liten utflykt till Byggvingen som är ett café & restaurang på Lyr  (Orust). Det är väldigt mysigt och trevligt litet ställe som ligger tre km från färjan.  Nytt för i år är en helt ny byggnad och att man håller kvällsöppet. Det gillar vi! Det kommer nog bli en del besök hit i sommar. 

När man kommer över med färjan möts man av en mysig liten handelsbod som även har ett växthus och ett litet café. Om man vill motionera kan man ställa bilen här och promenera över till andra sidan där Byggvingen ligger. 


Tillsammans med denna fantasiska utsikt åt jag ....... underbart härliga havskräftor.  Till det drack jag ett iskallt glas vitt. Sol blev till regn men då flyttade vi bara in och det var nästan lika mysigt att sitta inne och kura som ute. Jag kan varmt rekommendera en utflykt till Bryggvingen på Lyr som du hittar här.

Nu är midsommarhelgen slut och än väntar några jobbveckor innan semestern. Fast nu börjar jag längta till att bara få vara och slappa och njuta av den svenska sommaren och västkustens alla vackra ställen.


Sommarkramar Milla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!