fredag 19 juni 2015

TREVLIG MIDSOMMAR!
Redan midsommar!

Vart tog våren vägen? Hos mig har maj och juni rusat fram som i den värsta raketfarten. Sista månaden har det bara firats känns det som. Med 45 års kalas, 4 studentuppvaktningar, "vanliga födelsedagskalas", avslutningar i skola och diverse aktiviteter samt den där fotbollen... 

Är det någon mer som är fotbollsförälder? Det känns som om den helt uppslukar all fritid under maj och juni. Nu är det snart sommarcup och därefter blir det en välförtjänt vila för hela la familia. 

Men idag skall vi fira Midsommar!och jag bjuder på en alldeles nytagen bild ifrån altanen här i huset vid havet. Här skall vi tillbringa midsommarafton med goa vänner som kommer lite senare i eftermiddag. 

Eftersom det är en enkelt litet hus vid havet så har vi inte möjlighet att ha så mycket piff härute men jag köpte med mig lite blågula pompoms och en klassiska midsommarblomma med midsommarkrans i till dukningenJag tog även med mig några clematis hemifrån utifall vi inte hittar några blommor till midsommarkransen på ängen.

Jag önskar Er en trevlig midsommar!

K.R.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!