måndag 29 februari 2016

ATT VÄNTA PÅ BÅTSÄSONG



d.a.g.d.r.ö.m.m.e.r  
e.n 
m.å.n.d.a.g 
i.
f.e.b.r.u.a.r.i



Vi har fått en ny båtplats!




Vi har haft båtplats på samma brygga sedan jag i stort sett föddes och det är mååånga årsedan nu. Helt plötsligt förra våren så fick vi veta att vi inte kunde ha kvar vår båt utan den var tvungen att flyttas. Detta kom som en total överraskning för oss så vi blev minst sagt förvirrade. I sista stund hittade vi i alla fall en tillfällig plats men det var liksom inte sådär som vi ville ha det. Men nu är vi så glada för en ny plats är funnen på ett ställe som känns så bra i magen. Så från att ha haft planer på att sälja båten sitter vi nu bara och väntar på att båtsäsongen skall dra igång.





När vi var och tittade på vår plats en fin vinterdag kom denna lilla sköning simmandes rakt emot oss för att liksom hälsa oss välkomna. När den kom fram till bryggan stannade den till, lyfte på huvudet och riktade ögat emot oss, kändes nästan som om den sade, "välkommen", därefter vände den om och simmade bort.



Fina lilla svan. Hoppas du är kvar när vi kommer och lägger till med båten. Då lovar jag att bjuda dig på en brödbit eller två :).

Önskar Er en fin måndag!

K.R.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!