söndag 5 maj 2013

NEW ENGLAND ELLER VÄSTKUSTSTIL?

Byrå , gardiner och lampa Ikea. Matta , fototavla och ljusfat med ljus Göksäter. 
Hej!

Här har vi haft en fixar dag igen. Nu var det trädgårdens tur. Tyvärr gick dagen fort så vi hann inte med hela trädgården men nu är vi i alla fall en bit på väg. Lilla altanen är tvättad och vattenfontänen är ihopskruvad och kan återigen porla ännu en säsong och rabatterna har fått sig en omgång med ny jord och täckbark.

Som jag skrev igår fixade vi i stugan i lördags. Visar lite av det som hänt de senaste dagarna (tyvärr har jag inte tagit några före bilder... kom på det i efterhand. Innan renoveringen hade stugan karaktär av fjällstuga med furutak och korkmatta från  70-talet och köket var allt annat än praktiskt.  

Kökk och bänkskiva Ikea, Kakel från Stigs Kakel, matta Göksäter. 
Ovan ser Ni köket och det finns inget kvar av det gamla köket utan allt är nytt och fräscht. Igår köpte jag ett vitt tyg med röda ränder så nu skall jag sy en hissgardin till fönstret som Ni ser här ovan. Mikron är ännu inte införskaffad sedan skall det till lite krokar och annat småfix. 

För den som inte gissat det redan så är det skärgårdsstil med lite inslag av New England som är inredningstemat. Vi har jobbat med färgerna vitt och grått som bas med accentfärgen röd. Möblerna är vita, grå och svarta. Stugan är inte stor därför är det viktigt att hålla sig till enhetliga färger för att skapa en känsla av harmoni och stugan känns mycket större nu än tidigare. 

Há en fortsatt bra kväll!

Kram Milla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!