onsdag 3 juli 2013

BLÅ FONDVÄGG KANSKE?
Hej på Er!

Hoppas att allt är bra med Er. Då värmen inte riktigt vill komma hit till västkusten går inredningstankarna fortfarande inomhus. Är inte alls lika kul med uteprojekten när det är kallt och ruggigt ute. För Er som följt mig ett tag så känner Ni säkert till att jag har en bas av vitt, grått och svart med accentfärgen lila i kök, hall och vardagsrum. Jag har länge funderat på någon annan accentfärg men vet inte riktigt vilken det skulle vara. 

Igår köpte jag ett par  ljuslyktor i grå/blå/metallic för att se om färgen passar in här hemma. Nu går jag förbi dem då och då och funderar och tittar. Skall jag våga mig på en fondvägg i denna blå/grå ton? 

Jag funderar vidare här så ses vi snart!

KRAM

4 kommentarer:

 1. Jättefina lyktor. Jag har också funderat på fondvägg i någon gråblå ton men inte vågat mig på det.

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda,

   Jag har en fondvägg som är enkel att måla över om jag skulle ångra mig så då kan jag vara våglig :). För övrigt fegar jag alltid ut när det gäller färger. Gillar mitt vita och gråa väldigt mycket.

   Há en bra dag.
   KRAM

   Radera
 2. Jättefina!
  Jag är lite tråkig så där, mest vitt & svart. Men nu har jag slagit på STORT och köpt några tavlor med liite blått i och beställde två plädar igår som också går i blått..modigt va..?!! Haha, de är ju sååå kul det här med inredning..:-)

  Må så gott
  Kram Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susanne!
   Ja vad modigt av dig med att både köpa in tavlor och plädar i blått :). Ibland får man lämna sin trygga zon, Haha :).

   Há en bra dag
   Kram Milla

   Radera

Tack för din kommentar!