fredag 19 juli 2013

EN SEMESTERDAGHej på Er!

Hoppas Ni haft en bra dag. Min har varit helt fantastisk, varma klippor, salta bad, sol, båt och familjemys. Kan det bli bättre? Nej, tror inte det. En dag med att bara vara var väldigt längesedan jag hade. När vi låg på klipporna och solade kom en svan och landade en sådan där riktig landning som Albatrossen i Bernhard och Bianca :). Efter kraschlandningen kom den simmande förbi oss och verkade helt oberörd över att vi låg där. 

Efter en soldag på klipporna åkte vi in till Björholmens Marina för att tanka. Där blev vi kvar lite längre och tog en spontan afterbeach med ett svalkande glas vin och räkmacka. 

Dagens tips till Er som vill ut på en utflykt till västkusten kan jag verkligen rekommendera Björholmens Marina som ligger på Tjörn (norr om Göteborg) och är ytterligare ett litet ställe vid västkusten som skapats av engagerade människor. När jag var liten var det ingen kommersiell verksamhet här. Nu är det kiosk, restaurang, bastu, hotell, konstutställning mm. 
Ikväll var det fullbokat på restaurangen och det tycker jag är riktigt roligt. Tänk att det vuxit upp och blivit så populärt. Tog faktiskt inte så mycket bilder  men några pics blev det.Björholmens Marina


och såhär avslutades dagen..
med en Bacardi mojito mmm.....

Há det så gott !

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!