fredag 29 december 2017

JUL PÅ LISEBERGBästa julmarknaden i julmörkret

Hej på Er!

Som jag skrev till Er häromdagen så skulle vi till Lisebergs julmarknad. Vi brukar alltid inleda uppesittarkvällen med ett besök där. Ett snabbt sätt att få till julkänslan i kroppen. Då vi sällan har snö i Göteborg till jul så är de snösprayade granarna på Liseberg det närmsta vi kommer en snölik jul. 

Jag tycker det är så mysigt att se de riktigt gamla spårvagnarna köra runt med konduktörer med uniformer såsom de var förr i tiden. Det går även att åka julpaddan till Liseberg, vilket också är en fantastisk härlig mysfaktor. Då bjuds du på en sightseeing i Göteborg med julmusik och glögg samtidigt som du glider längs med kanalen mot Liseberg. Mer om julpaddan hittar du här.

Direkt när du kommer in vid entrén så möts du av mysiga snösprayade granar och snögubbar. Vänder du dig om har du Gothia Hotel. Skall du bo över i Göteborg så är Gothia det hotellet som ligger närmast Liseberg. Om du inte bor på Hotellet kan du ändå besöka deras roof top bar "Heaven 23". Här kan du äta fantastiskt goda räkmackor eller sippra på en go drink, ett glas bubbel eller bara ta en kaffe. Utsikten här är helt fantastiskt och speciellt till jul då du ser Lisebergs fantastiska belysning ovanifrån. Det är så vackert och ett "event" i sig. 
Miljoner lampor lyser upp hela Liseberg och det är så fint. Du skall absolut gå här när det är mörkt ute då känslan blir en helt annan. Nu blir det ju ändå mörkt redan vid 16 tiden så om du inte vill vara där alltför sent så kan du ändå uppleva mysfaktorn. 

Há det så gott!

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!