söndag 2 september 2012

SÄNG

Godkväll alla bloggvänner!

För en som har läst tidigare inlägg så vet Ni att vi håller på och renoverar ett tonårsrum här hemma. Golvet är målat och håller på att härda och det börjar nu bli hög tid att inhandla nya möbler. Ny byrå och ny säng står på önskelistan. Är ute efter en riktigt härligt mjuk säng som man kan ligga och slappa i. Vilket man gärna gör när man är i tonåren :).

På önskelistan står en 140 cm bred säng. Jag har därför surfat runt lite på nätet ikväll och tror faktiskt jag har hittat sängen. Den kommer från Trademax och heter Superior LyxTrademax har kontinentalsängar till mycket bra priser och bäst av allt är att det är fraktfritt ända hem till dörren. Bara känslan att sitta hemma och klicka och efter några dagar få sängen hemkörd direkt är väldigt lockande.


Trademax har inte bara sängar utan många andra fina möbler. Om du vill besöka dem fysiskt har de butiker i Göteborg och Helsingborg samt showroom i Stockholm. Eller också kan du handla direkt från deras hemsida som du hittar här

Nu skall jag vara se om tonåringen godkänner sängen. Hoppas för jag tror det kommer bli så bra. Tänk en härlig kontinentalsäng med massa kuddar och fluffigt täcke.

Sov så gott!

Kram Milla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!