måndag 21 januari 2013

SMARAGD GRÖN ÄR ÅRETS FÄRG 2013Om vi skall gå efter Pantone så är det smaragdgrön som gäller i år. Smaragdgrön beskrivs som en ljus nyans av grönt med en svag blå ton. 

Året då vi gifte oss var grönt och orange innefärgerna och vi fullkomligt överöstes av bröllopsgåvor från olika glasleverantörer  i dessa färger. Så nu blir det till att inventera i skåpen och se vad vi kan hitta. 

Nej, kanske inte riktigt än. För att något bedöms vara årets trend så påverkas inte jag lika lätt. Jag hade min gröna period för några årsedan så i gömmorna finns både kuddar, mattor, gardiner och inredningsdetaljer i grönt men än så länge är jag inte riktigt sugen på att plocka fram dem. 

Något som inte har kunnat gömmas är vårt engelska skrivbord som vi fick i bröllopsgåva. Det står i vårt arbetsrum och har fått stå kvar där i alla trender som kommit och gått. Även ett fat och några ljusstakar står nära tillhands men har inte varit framme på länge. Var därför bara tvungen att plocka fram dem för dagens foto här på bloggen för att sedan ställa tillbaka dem i skåpet igen. Vi får se om och när de kommer fram igen.

Há en härlig måndag kära läsare!

Kram Milla

1 kommentar:

  1. Jag hoppas att alla vackra glasföremål får ett uppsving igen ( så vi får några glasbruk kvar) .Har en massa stående i skåpen och av dina bilder att döma är det från samma tidsperiod..*ler.

    och så kaklet ...jösses vad fint det blev. du måste vara jättenöjd.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!